• hello@azencegem.hu

  • 2017-03-03

A 10 legjobb tablet, amit 2017-ben megvehetsz

10 LEGJOBB TABLET, AMIT 2017-BEN

A 10 legjobb tablet, amit 2017-ben megvehetsz

A 10 legjobb tablet, amit 2017-ben megvehetsz 560 315 Az Én cégem!

2017-ben egyértelműen a mobil eszközök aratják le a babérokat. Nagyon szoros a verseny a tablet gyártók között, így egyáltalán nem mindegy, hogy Te melyiket választod. Egy tablet minősége függ a gyorsaságtól, képernyőtől, tárhelytől, operációs rendszertől! A piacon elérhető összes tabletet rangsoroltuk neked, hogy könnyebb legyen a választás!

10. Sony Xperia Z3 Tablet Compact

A japán gyártó felsőkategóriás tabletje vékony, kompakt és vízálló lett, kapott egy igencsak jó kijelzőt, hardveresen pedig még inkább megállja a helyét. A masina persze követi a japánok stílusát, elképesztően vékony és dizájnos kialakítás, kiváló hardver, és jó kezelhetőség jellemzi az újdonságot, vízálló lett a külső, ám ennek a csomagnak meg is kérik az árát, ami talán a SIM-foglalat miatt nem lesz annyira mellbevágó.

9. iPad mini 2

Az Apple belépő modellje ebben a kategóriában. Aki az Apple által képviselt világot szeretné magába szívni és az IOS rendszert használná, annak egyértelmen jó választás lehet az iPad mini 2, amelyik kényelmes fogást, könnyű súlyt és fantasztikus élményeket ígér nekünk.

8. iPad Air 2

És már megint Apple. Igaz ugyan, hogy messze nem a legfrisebb modell az iPad Air 2, de mégis megállja a helyét bármilyen versenyben. Fantasztikus kijelzője mellett már igazi tablet méretet is kapunk, miközben az ára az újabb Apple modellek miatt abszolút elérhető mindenki számára! Amire oda kell figyelni, hogy nem ezzel fogunk videóhívást kezdeményezni (nem jó az előlapi kamera) és a 16GB alaptárhely (nettó 12 GB) nagyon sovány lesz.

iPhone telefonok akciós áron: webáruház

7. Microsoft Surface Pro 4

2015 év végén jelent meg a Microsoft Surface Pro 4, azaz a negyedik generációs tablet a Microsoft istállóból. Mint korábban, most is jár érintőtoll a Surface Próhoz, ami az N-Trig technológiájával működik, de most már 256 helyett 1024 nyomási szintet érzékel. A Surface Pro 3-hoz hasonlóan egy picike, AAAA-s ceruzaelem hajtja, ami elvileg átlagosan egy évre elegendő energiát tárol. Változott, ügyesedett a több színben elérhető Type Cover billentyűzetes tok, ami továbbra is mágnesesen kapcsolódik a tablet éléhez, vagy kicsit megemelve a pereméhez. Gombjait enyhén széthúzták és távolabb tették egymástól a nyomófelületeket, van PrintScreen a felső sorban, illetve jobb klikk gomb a jobb Alt mellett. Méretben nőtt és fejlődött a touchpad, sőt most már olyan verziót is kínálnak, aminek a „csuklótámaszába” ujjlenyomat-olvasót építettek.

6. iPad Pro

Az iPad Pro nagyobb kijelzővel, erősebb hardverrel, illetve opcionális ceruzával és billentyűzettel próbálja átformálni az iPadről eddig kialakult képet. Az iPad Pro könnyen a kezünkben ragadt. Villámgyorsan teljesített szinte minden parancsot, az alkalmazások úgy ugrottak fel, mintha egy béka alatt dinamit robbant volna. Viszont sokaknak gondot okozhat a hatalmas kijelző és ezáltal a rossz súlypont eloszlás. Egy kézben szinte kényelmetlen tartani!

5. Google Pixel C

4. Asus ZenPad 3S 10

Azoknak tökéletes választés lehet, akiknek tetszik az iPad dizájn, de nem akarnak az Apple-el közelebbi kapcsolatba kerülni, esetleg bajuk van az Apple operációs rendszerével!

3. iPad mini 4

Mindent tud, amit egy mini tabletnek tudni kell. Gyakorlatilag az iPad mini 2016-ra optimalizált változata. Egy picit mindenben jobb, kivéve a kijelzőt, amiben klasszisokkal jobb. rossznyelvek szerint ebben a kis készülékben több technológia van, mint amivel a NASA rendelkezett az első marsra szálás idején…

2. Samsung Galaxy Tab S2

A Galaxy Tab S2 nem tipikus Samsung és tipikus Samsung is egyben; nem tipikus, mert a táblagépeknél a gyártó még mindig szinte folyamatosan a műanyagok használatához ragaszkodik, mostani tesztünk alanya viszont nyomokban fémet is tartalmaz, a formák, a gombok és az egyéb érzékelők viszont egyértelműen samsungosak. Aki Samsgunot akar vásárolni, annak ez a legtökéletesebb tablet, amit ki tud jelenleg választani magának!

 

1. iPad Pro 9.7

Az iPad Pro kistesója. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez a jobb választás, hiszen méreteinél fogva egy kézzel is kényelmesen tudunk dolgozni rajta. Az Air 2 méreteivel és a Pro tudásával rendelkezik. A tökéletes hibrid, amit egy igazi nagyágyú, az IOS operációs rendszer üzemel.

 

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.