• hello@azencegem.hu

  • 2016-11-28

Hazudj tovább magadnak! Én azért elmondom, hogy amit csinálsz az nem profi!

Hazudj tovább magadnak! Én azért elmondom, hogy amit csinálsz az nem profi!

Hazudj tovább magadnak! Én azért elmondom, hogy amit csinálsz az nem profi! 560 315 Az Én cégem!

Gyerünk Barátom, csak így tovább! Jelentkezz még idén early bird 3-5-8 tanfolyamra, amin majd jól megmutatják neked, hogy kell profi szöveget írni, WordPress honlapot készíteni, programozni, grafikázni, meg amit még akarsz. Te meg fizetsz, mint a katonatiszt és még el is hiszed magadról, hogy mekkora májer vagy. Elhiszed, mert elhitetik veled. Erről szól a tréning biznisz. Kapod a sablont, amik neked tök új információként jelennek meg (újszülöttnek minden vicc új…). Az meg ne zavarjon, hogy amit egy tréningen kapsz tudás, az 2 évvel ezelőtt volt aktuális, ma meg egy lyukas eurot sem ér!

Nézzük a szövegírást, mert azt mindenki meg tudja oldani

Mostanában nagyot futnak a szövegíró tréningek, mert alap mentalitás a mai napig, hogy szöveget mindenki tud írni a saját honlapjára, a saját blogjára. Aztán befektetsz 20-30-40 ezer forintot egy tréningre, ahol megerősítenek téged ebben és adnak olyan fasza tippeket, minthogy

  • hogyan formázd meg a szöveget
  • mindig legyen egy fókusztémád
  • egyszerű mondatokat írj
  • blablabla

Röpködnek az üres frázisok, te pedig vevőket fogsz veszíteni. Tudod miért? Nem mondom meg csak úgy. Ebben a cikkben nem találod meg a megoldást! Ahhoz meg kell keresned engem és megbíznod!

Olyan tartalom kell a honlapodra vagy hirdetésedhez, ami megfogja a vevők figyelmét… és nemcsak olvasmányos, de tényleg elad.

Ezt egy nagyon sikeres szövegíró csapat honlapjáról vettem ki. Ők profik elvileg, de legalábbis nagyon keresettek! Direkt futok bele egy ilyen aknamezőbe, hogy megmutassam a különbséget.

Én ezt írnám:

A jó tartalommal új ügyfeleket fogsz megszerezni.

De nézzünk egy teljesen random honlap első szövegét a Google-ből. Azt írom be, hogy virágkötészet…

blablablabla saját magáról egy teljes oldalon

Csak a fejemet fogom, mert senkit nem érdekel, hogy te mikor születtél, hova jártál iskolába vagy mit csináltál eddig az életedben. Ezt a szöveget át sem írnám, hanem egy az egyben törölném. Ez nulla, ami az érdektelenségben fuldokol!

Én arról írok, ami az ügyfeleidet érdekli és nem arról, ami téged érdekel!

Beszéljünk másról

Oké, passzoljuk a szövegírást, mert biztosan meg tudod magad oldani és jobban megéri megspórolni a díjam, mint az a pár tucat ügyfél, akit nem tudsz megszerezni a rossz szöveg miatt…

Korunk legnagyobb hazugsága a multi tasking. Mindenki elhiszi magáról, hogy mindent meg tud maga is csinálni. Én is elhiszem ezt rólad! Gondolom te tudsz mosogatni, főzni, takarítani, és még ásni is a kertben. Akkor miért próbálod minden alkalommal lepasszolni az asszonynak a feladatokat vagy a kerti munkára embert felvenni? Miért nem csinálsz mindent magad? Gondolom nem nehéz a Google-ből vagy egy tanfolyamról elsajátítani a sajtkészítés mesterségét sem… Miért veszed akkor meg a boltban, ha otthon is tolhatod a trapistát?

Egyáltalán mi szükség van bármire is, ha majdnem mindent magad is meg tudnál csinálni?

Én nem mondom, hogy neked kéne mindent megcsinálni, mert biztos vagyok benne, hogy…

 

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.