• hello@azencegem.hu

  • 2016-12-26

Hogyan legyenek Prémium ügyfeleid? Nagyon egyszerű!

Hogyan legyenek Prémium ügyfeleid? Nagyon egyszerű!

Hogyan legyenek Prémium ügyfeleid? Nagyon egyszerű! 500 333 Az Én cégem!

Nagyon sok partnerünk panaszkodik arról, hogy az ügyfeleik folyamatosan a minimumot akarják, és egyszerűen nem hajlandóak kinyitni a pénztárcájukat! Mi meg minden egyes alkalommal hozzvágjuk a felismerést a másik arcához, hogy sose a pénzt keresse, hanem a prémium hozzáállású üzleti partnereket!

Pár hete történt meg velem, hogy felkértek egy közös projektben való részvételre. Megegyeztünk a munka feltételeiben, az elvárásokban és az összegben! A munka egy hónapig tartott volna és maximum heti pár óra elfoglaltságot jelentett volna az eredeti tervek szerint. Természetesen mindenből több lett, de nem panaszkodtam, hanem tudásom legjavát nyújtottam. A legvégén sem hisztiztem a pénz miatt! Tudod mi történt? A másik cég magától jelezte, hogy szeretnének 50%-kal többet fizetni, mert értékelik a munkámat és érzik, hogy többet dolgoztam a megállapodásnál!

Hihetetlenül kevés az olyan ügyfél vagy partner, akik prémium minőséget képviselnek. És a prémium minőség alatt én nem a pénztárca méretét értem, hanem a hozzáállást és mentalitást! Mit érdekel téged, hogy 1 millió vagy 100 millió forint van a másik bankszámláján? Ha több pénze van, akkor le fogod húzni?

Én köszönöm ezt a mentalitást, mert amíg ti ilyenek vagytok, addig nekem mindig kétszer több munkám lesz. A Prémium ügyfél legfontosabb jellemzői:

  • nyílt lapokkal játszik
  • időben fizet
  • lelkiismeretes
  • korrekt
  • könnyű és gördülékeny a kommunikáció

Neked hány ilyen ügyfeled van? Az érdekes ebben az, hogy még mindig nagyon kevesen keresik ezt a mentalitást. De mégis mindenki hihetetlenül hálás (jelemzően), ha rájuk talál. Ilyenkor végig azon kattog az agyad, hogy milyen módon tudnátok a munka után továbbra is együtt működni, mert az értékes embereket egyszerűen nem akarod elveszíteni. Ellenben hasznosítani szeretnéd őket, hogy Win-Win pozíciót elérve tudjatok közösen előre haladni!

A Prémium ügyfeleket nem az ajánlatod, hanem a hozzáállásod fogja hozzátok vonzani!

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.