• hello@azencegem.hu

  • 2017-09-01

Hogyan növeld meg 23%-kal az eladásaidat?

Hogyan növeld meg 23%-kal az eladásaidat?

Hogyan növeld meg 23%-kal az eladásaidat? 560 315 Az Én cégem!

Előfordul, hogy a vállalkozó ügyfelünk a saját hangját akarja hallatni a honlapján. Olyan szöveget akar, ami neki tetszik, olyan kinézetet, ami neki tetszik. Minden úgy legyen, ahogyan neki tetszik. Ezzel csak az a probléma, hogy szubjektív alapokon belülről kifele haladni nem annyira hatékony, mintha a tervezés folyamatában is a célközönség ígényeit akarnánk kielégíteni!

Mindig adjunk élményt az ügyfélnek

Szeretnél több ügyfelet magadnak? Azt gondolod, hogy a honlapod felfejelsztése önmagában semmit nem érne és felesleges pénzkidobás lenne? Teljesen igazad van! Azt vettük észre, hogy azok az ügyfelek, akik felteszik a legfontosabb kérdést maguknak, átlagosan 23%-kal nagyobb növekedést tudnak azonnal realizálni, mint a többiek.

És mi lenne ez a kérdés?

Milyen élményt tudok a látogatónak adni? Mi az, ami megfogja a másikat?

A titok abban rejlik, hogy nem magunknak készítünk honlapot, hanem a célpiacunknak.

Kik az ügyfeleink?

Ha megismered őket, akkor tudni fogod mi kell nekik!

Az ügyfelekre folyamatosan különféle címkéket aggatunk abban a reményben, hogy jobban megérthetjük őket, közelebb kerülhetünk hozzájuk és megoldást kínálhatunk a problémájukra.

De mit ér az egész címkézés, ha utána nem tudod a megfelelő következtetést levonni belőle?

Hiába tudod meg a célközönségedről, hogy bizony igen magas százalékban töltenek egy honlapot fél percnél kevesebb időt, ha utána minden vágyad az oldalt telepakolni unalmasabbnál unalmasabb, hosszabbnál hosszabb szövegekkel és tartalommal.

Semmit nem ér megismerni a célközönséged összetételét életkor és nem szerint, ha utána már az oldal megszólításában és stílusában is jobban igazodik hozzád, mint a saját vásárlóidhoz.

Mit csinálnak a profik?

Azon vettük észre magunkat, hogy amit most elmondunk neked, azt mások 35 000+ ÁFA-ért oktatják le! Érdemes nagyon figyelni…

A profik minden esetben kilépnek a saját komfortzónájukból és felvállalják saját magukat!

Teljesen mindegy jelen pillanatban, hogy a növekedéseddel kapcsolatban 23 vagy 32%-ra kapsz egy ígéretet. Ez egy komoly hiba, hogy beszámozzuk saját elvárásainkat ahelyett, hogy megismernénk az ügyfeleinket.

Egyetlen elvárásként az igazán profik azt mondják, hogy nem magukra, hanem a piacukra fognak odafigyelni. Nem saját számaikat rendezgetik, hanem a lehető legjobban megismerik az ügyfeleiket, hogy aztán személyre szabott megoldásokat tudjanak számukra nyújtani.

Ebben az esetben kódolva van a kétszámjegyű növekedés minden vállalkozás esetében, amelyik megfelelő a minimálisan elvárható struktúrális, formai és minőségi elvárásoknak!

Az igazság: nincsen 23%

Azért kezdted el olvasni a cikket, mert kaptál egy ígéretet a címben.Ha hozzáírtam volna, hogy “kiskutya”, akkor még nagyobb eséllyel nyitottad volna meg a cikket. Nekünk viszont elegünk van az üres ígéretekből.

Elhiszed nekem, ha azt mondom, hogy ezek a számok hasból jönnek és mindenki bekamuzik valami nagyon fényeset? Hogy miért? Mert nem fogja látatlanba senki megmondani neked, hogyan tudsz 23%-ot növekedni idén.

Mi minden ügyfelünket arra bíztatunk, hogy folyamatokban gondolkodjon. Nézzük meg az online folyamatokat és változtassunk azokon. Építsünk fel logikusan egy komplett értékesítési és kommunikációs csatornát, ami minden elemében a vállalkozás fejlődésének érdekében működik.

Szeretnél Velünk dolgozni? 

[caldera_form id=”CF590c2c0c5a587″]

 

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.