• hello@azencegem.hu

  • 2016-12-05

Létezik tökéletes weboldal?

Létezik tökéletes weboldal?

Létezik tökéletes weboldal? 1024 576 Az Én cégem!

A hétvégén keveredtem szócsatába egy hölggyel, aki most 18 éves és „pont ezt tanulja”, mármint a betűtípusokat. Megmutattam neki az ÉnCégem oldalát, a www.landingp-eu-t és a www.seoszoveg.hu-t. Mindhárom esetben 3s után azt mondta, hogy nagyon rossz a betűtípus…

Előző héten a SeoSzöveg oldalát megmutattam egy fejlesztői csoportban, ahol vegyes érzelmeket váltott ki. Jellemzően menőnek gondolták, viszont a nagyon szakik elkezdték darabokra szedni az oldalt…

Valaki nagy igazságot mondott: „Végtelenségig lehetne fejleszteni, de már most is nagyon jó. El kell indulni végre…

És pontosan ez a lényeg! Gondolatébresztés!

Nagyon sok sikertelen emberrel beszélgettem már a munkám során. Közös metszet, hogy kizárólag a tökéletesben gondolkodnak. Állandóan terveznek és nem valósítanak meg semmit. Szokták mondani, hogy lövésből lesz a gól. És ez az üzleti életben hatványozottan igaz szerintem! Ha nem lépsz ki a fényre és nem indítod útjára a projektedet minél hamarab, akkor semmi nem lesz belőle!

Létezik tökéletes weboldal?

Szerintem nem! A trend folyamatosan változik, az emberek izlése is folyamatosan változik. A nagy cégek rájöttek erre már régen! Ha Richard Branson (több, mint 100 vállalkozása van, övé a Virgin cégcsoport) nem variálja folyamatosan át az oldalát, akkor te kis vállalkozóként miért tennéd? Miért nem elég a majdnem tökéletes?

kepernyofoto-2016-12-05-18-19-20

Most őszintén! Kit érdekel a betűtípus azokon kivül, akik ezzel foglalkoznak? Nekik meg kell valamiből élni. Nyilván nem fogják azt mondani neked, hogy az átlagos felhasználók 99%-a nem tudja megmondani, hogy mi a különbség a Calimbra és a San Serif között (most hasamra csaptam…).

Persze biztos vagyok benne, hogy egy tökéletes betűtípus jól passzol az oldalhoz, de amíg te azon gondolkozol hetek óta, hogy melyik legyen, addig mi elkészítettük már a 10. honlapunkat, ami pénzt termel. A pénzből pedig megtudunk fizetni egy nagyon fontos szolgáltatást:

„Helyettünk majd más görcsöl azon, hogy milyen betűtípus legyen”.

A legfontosabb kérdés, amit feltehetsz a honlapoddal kapcsolatban:

Ha fizetnének azért, hogy készítsek egy ugyanilyen honlapot valakinek, akkor büszkén adnám oda a sok százezer forintért cserébe?

Ha a válasz nem, akkor keress fel minket és segítünk egy majdnem tökéletes honlapot elkészíteni neked…

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.