• hello@azencegem.hu

BABYBERRY-ES-BARATAI.HU

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A legfontosabb feladatunk egy oldal oldal létrehozása volt, ami hangsúlyos szerepet kap a képi és videóanyag megjelenítése, illetve a social linkek elhelyezése.

Dizájn

Eszter nagyon szerette volna, ha olyan dizájnt alakítunk ki, ami alapvetően nem az a tipikus baba-rózsaszín , hanem annál sokkal ízlésesebb és elegánsabb.

SZÖVEGÍRÁS

Az oldal szövegét kifejezetten a modern anyukák igényeihez igazítottuk, hangvételében a laza megszólítás dominál, míg szövegergonómiai szempontból is egységes egészet alkot az oldallal.

Megbízás bővebb leírása

A legfontosabb feladata az weboldalnak, hogy minél több organikus találatból érkező látogatót hozzon. Emiatt igyekszünk minél célzottabb tartalommal feltölteni az oldalt, hogy ne csak az alap infók jelenjenek meg a bolttal kapcsolatban, de a releváns témákhoz és kulcsszavakhoz minél több cikk, interjú, képek stb. is megtalálhatóak legyenek az oldalon. Showroomban kapható, mégis fontos, hogy termékre keresve is idetaláljanak a látogatók. Ennek tudatában igyekeztem úgy alakítani a menüpontokat, hogy minél inkább meg tudjanak jelenni a tervezők, márkák mellett az egyes termékek/kategóriák is.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.