• hello@azencegem.hu

BeatVision.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A célunk egy fiatalos, jó hangulatú landing oldalt létrehozni, ahol a látogató megbizonyosodhat arról a minőségről, amit a BeatVision kínál.

Dizájn

Célunk egyértelműen egy olyan “cool” oldal létrehozása volt, ami önmagában egy “brand” érzetét vízionálja, amikor valaki az oldalra látogat, hogy profi szakembert találjon.

SZÖVEGÍRÁS

A kevesebb mindig több. Tartottuk magunkat ehhez, hiszen egy trendi, bulik hang-, és fénytechnikájával foglalkozó oldalnak mutatnia kell valamit, ami könnyed és laza.

Megbízás bővebb leírása

Amikor Zolival leültünk beszélgetni, akkor egyértelmű volt számunkra, hogy egy nagyon precíz szakemberrel van dolgunk, aki a saját területén megköveteli a minőséget. A minőségre való törekvés volt a közös nevezőnk. Magát az oldalt úgy terverztük meg, hogy a lehető legrövidebb idő alatt minden szükséges információt megkapjon a látogató, és ne kelljen felesleges perceket eltölteni azzal, hogy a töménytelen szövegből próbálja kiszortírozni a releváns tartalmat.

Megbízónk ajánlása - Bognár Zoltán - BeatVision

Egy ideje már merengtem azon, hogy a facebook oldal mellé szükségem lesz egy landingpage-re is. Mint a KKV-szektor tengerén életben maradni próbáló egyszerű ember, a megoldások után néztem. Norbit már kicsit régebben “ismertem” az interneten keresztül, hiszen folyamatos követője és önjelölt lektora vagyok az írásainak (még ha nem is érdekli a véleményem 😛 ). Norbi a figyelmembe ajánlotta “Az Én cégem!” szolgáltatásait és be kell ismernem, egyből megtetszettek a referenciamunkáik: igényesen kidolgozott weboldalak, diszkrét, de szép animációk, modern onepage alapokra ültetve. Egyből tudtam, hogy nekem is valami ilyen kell. Személyes találkozónk jó hangulatban telt, egyből megtaláltuk a közös hangot, két mosolygós arccal több van az életemben immáron. Bálint abszolút profinak minősült a webfejlesztés terén, pontosan olyan weboldalt csinált, olyan színekkel, olyan funkciókkal, ami illett a már meglévő logóhoz és a gondolataimhoz, pedig egy szót sem szóltam a színvilágról. Norbi pedig tökéletes marketingérzékkel írta,szövegezte a honlapot. Kulcsrakész honlapot tudtam volna kapni két héten belül, ha én nem szüttyögök a részletekkel, de még én sem tudtam pontosan, hogy mit is szeretnék. 🙂
Summázva: Minden kezdő és haladó vállalkozás figyelmébe ajánlom a srácokat, egy élmény velük dolgozni!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.