• hello@azencegem.hu

BookinBUD.com

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A feladat létrehozni egy modern, fiatalos, többnyelvű transzferszolgáltatással foglalkozó oldalt, ami egyszerre letisztult, elegáns, lényegre törő és érdekfeszítő

Dizájn

Péter kifejezett kérése volt a dominás magenta színkombináció alapján „megfestett” oldal, amit aztán reszponszív szempontok alapján építettünk tovább.

SZÖVEGÍRÁS

A legnagyobb kihívás olyan mondatok megalkotása volt, amik hangzatosak és mégis könnyű lefordítani angol nyelvre, ahol megtartják valódi jelentésüket.

Megbízás bővebb leírása

Péternek már volt egy működő weboldala azonos domain címen. Mi egy csalódott ügyféllel találkoztunk, aki ugyan kifizette az előző kivitelezőnek a magas árat, mégis egy félkésznek sem mondható oldalt kapott cserébe, ami mind ergonómiai szempontokat, mint elrendezést, mind technikai kivitelezést figyelembe véve sosem készült el igazán. Számunkra a legfontosabb volt a szakma iránti bizalmának a visszaszerzése. Úgy érezzük, hogy ez sikerült és végre a BookinBud transzferálással foglalkozó vállalkozás megkapta megérdemelt online megjelenését, ami a külföldi és magyar túristáknak egyaránt tetszeni fog.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.