• hello@azencegem.hu

Crooocus.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A Crooocus egy rendkívül színes képvilággal rendelkező baba-barát oldal, amit kerekített dizájnnal és játékos színekkel álmodtunk meg.

Dizájn

Az oldal kialakítása valódi kreatív csapatmunka volt. Az eredmény fantasztikus. A színek és a formák izgalmas játéka és harmonizálása a termékkel.

SZÖVEGÍRÁS

Az oldal szövegében szerettem volna megidézni Zsófia (a Crooocus alapítója) személyiségét és a márka hitvallását. A visszajelzések alapján sikerült!

Megbízónk ajánlása - Nagy-Sverteczki Zsófi - crooocus.hu

A weboldal azért vált szükségessé, hogy legyen egy felület, amin összeszedetten megtalálhatóak az információk a vállalkozásomról, illetve a termékpalettát be tudom mutatni. Ehhez kerestem egy olyan honlapkészítő céget, akik megbízhatóak, precízek, és kreatívak. Több próbálkozás után jutottam el hozzátok “babyberry Eszter” ajánlásának köszönhetően, aki nagyon jó dolgokat mesélt rólatok a www.babyberry-es-baratai.hu elkészítése kapcsán. Már az első levélváltás során kiderült számomra, hogy nagyon jól szervezett, kialakult munkafolyamatra számíthatok, ami számomra nagy segítség volt. A közös munka kifejezetten gördülékeny volt, nem is emlékszem, hogy valaha voltam-e kapcsolatban olyan céggel (vagy magánszeméllyel), akik ilyen hamar válaszoltak az e-mailekre. A kapcsolattartás folyamatossága számomra megbízhatóságot sugárzott, és végig éreztem, hogy a megrendelésem fontos feladat. Ráadásul az oldal átadásakor számomra teljesen ismeretlen terület volt a weboldalkészítés, így a wordpress használata is. Nagyon nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy türelmesen, többször is mindent megmutattatok, és aztán felügyelettel én is végrehajtottam azokat a műveleteket, amikre a későbbiekben szükségem lesz. Miután átadásra került az oldalt se hagytatok magamra, hiszen bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzátok, amire szinte azonnal megkaptam a kielégítő választ. Örömmel foglak titeket tovább ajánlani!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.