• hello@azencegem.hu

Csempekandalló.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Mártonék egy nagyon különleges, saját fejlesztésű mobil csempekandallót terveztek meg, amihez rengeteg nagyon látványos képük volt. Már csak egy exkluzív honlapra volt szükségük.

Dizájn

Kialakításban úgy terveztük meg az oldalt, hogy kiemelt, központi helyett kapjanak a fantasztikus csempekandalló-képek, maga az oldal minden eleme erősítse ezt az élményt.

SZÖVEGÍRÁS

Szöveget írni egy olyan oldalra, ahol a képek önmagukért beszélnek? Minimalista, informatív és érdekes- ezek voltak a vezérfonalak, amik mentén elkészítettük az oldalt.

csempekandallo győrbíró manufaktúra

Megbízónk ajánlása - Győrbíró Márton - csempekandallo.hu

Weboldalra szinte mindenkinek szüksége van, aki valami terméket vagy szolgáltatást szeretne eladni. Volt egy ötletünk, egy termékünk. Ahhoz, hogy kiderüljön van-e benne üzletileg fantázia, egy jó weboldalra mindenképp szükségünk volt. Manapság egyre több igényes weboldalt látni az interneten.Talán azzal a felismerésünkkel, hogy jó minőségű fényképekkel és igényes megjelenéssel ki lehet tűnni, még nem késtünk el. Egy profi weboldal készíttetése költségekkel jár, de bízunk benne, hogy segítségünkre lesz abban, hogy a konkurens vállalkozások felső harmadába pozitcionáljon minket. Szimpatikus volt az oldalatok, a profizmus érzését keltette bennem.
Megmondom őszintén, sokat nem keresgéltem. Végignéztem kb. 15 oldalt a témában és titeket kerestünk fel. Nagyon sok “weboldal ingyen” és “akció 49.999 ft ” hirdetést láttam, de nem volt kedvem kísérletezgetni és rejtett költségekről vitatkozni. Szerintem meg volt a kölcsönös szimpátia, teljesen jófej srácok vagytok:) Az oldalatokat nézve az embernek olyan érzése van, mintha egy üveg irodaházban ülnétek tízen, programozók, grafikusok, marketingesek stb., és monitorok, kivetítők, grafikonok, tervező asztalok vesznek körül titeket és egy fiatalos csapat konstruktívan, lázasan dolgozik együtt, szemben az ‘amatőrökkel’ akik egy besötétített panel szobában, mackónadrágban otthon, egyedül dolgoznak. Most már tudom, hogy ez nem teljesen így megy, de ezt pozitívumként mondom, hogy ezt az érzetet kelti az oldal, a profizmus érzetét. A kommunikáció az kifogástalan volt.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.