• hello@azencegem.hu

E-liquidBolt.hu

webáruház

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A célok hatalmasak voltak és mára sikerült egy olyan webáruházat létrehozni, ami az egyik piacvezető saját területén. Az ügyfelek kifejezetten szeretik átlátható felépítése miatt.

LOGÓ TERVEZÉS

Ezen a területen a legjobb cégér maga a logó. Gondos piackutatás után arra jutottunk, hogy a logónak egy harsány metaforikus szimbólummal ugyan, de magát az oldal címét kell tartalmaznia. Könnyen megjegyezhető!

SZÖVEGÍRÁS

Egy jó webáruházat nem szabad túlterhelni felesleges szöveggel. Aki ide látogat, az vásárolni szeretne és keresi a döntéshez szükséges információt. A mi feladatunk az volt, hogy ebben segítsük a leendő vásárlókat!

E-liquidBolt.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Az elektromos cigaretta iparág egy nagyon különleges szegmense a piacnak. Megfelelő szolgáltatással és kommunikációval könnyű az ügyfeleket megszerezni, de ugyanilyen könnyű egyetlen hibával elveszíteni. Legfontosabb feladatunk az volt, hogy a minőséget és az oldal megbízhatóságát 100%-ra húzzuk fel. Itt nem megengedett a leállás, a belassulás vagy bármilyen hiba. Mi ezt vállaltuk. Mi ezt teljesítettük!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.