• hello@azencegem.hu

Flamand.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A legnagyobb kihívást az a programozási bravúr jelentette, aminek köszönhetően a Flamand bármikor tudja módosítani több száz tagból álló excel táblázatát, ami grafikusan megjelenik az oldalon.

Dizájn

A meglévő stílusjegyeket a régi honlapról modern köntösbe öltöztetni és az egész oldalnak adni egy koherens dinamikát, ami informatív, reszponzív és jól néz ki.

SZÖVEGÍRÁS

El akartuk kerülni a felesleges információ halmazoknak az átadását. Törekedtünk arra, hogy egy tradicionális családi vállalkozás minden értékét kifejezze az általunk felépített weboldal.

Megbízás bővebb leírása

Amikor nekiálltunk a flamand.hu-nak, akkor a legnagyobb kihívást egyértelműen egy olyan automatizált rendszer létrehozása jelentette, aminek keretében a saját sok oszlopos és soros excel táblázatban megváltoztatott adat azonnal megjelenik grafikusan az oldalon a megfelelő termék mellett/helyett. Ráadásul mindezt össze kellett “egyeztetni” az “okos” keresőrendszerrel is. Másik izgalmas kihívás volt a meglévő franchise brandnek a kialakult stílusát átültetni modern köntösbe, anélkül felépíteni az oldal struktúráját és szövegezését, hogy a kialakított brand ne sérüljön. Úgy érezzük, hogy ezt maximálisan sikerült teljesíteni.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.