• hello@azencegem.hu

Gyerekmegtakaritas.hu

pénzügyi weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egy honlap miért ne lehetne családbarát? Miért ne vállalhatnánk fel barátságos színeket, hogy a látogató kellemesen éreze magát? Hát persze, hogy lehet!

LOGÓ TERVEZÉS

Az egységet, a családot, a szeretetet és a gyereket tartalmaznia kell egy logónak, ha gyermekcélú megtakarításokról esik szó benne. A feladatunk ez volt.

SZÖVEGÍRÁS

Az emberek nem szeretnek és nem akarnak bonyolult, hivatalos és száraz tartalmakat olvasni. Sajnos az agyuk fél perc után lekapcsol és elmennek az oldalról ilyen esetben. Viszont, ha egy szöveg „húdejó”, izgalmas, érdekes, akkor szívesen végigolvassák!

Gyerekmegtakaritas.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Gyermekcélú megtakarításokkal foglalkozó tematikus oldalt kellett létrehoznunk, aminek honlapfelépítése landing page szerű egyoldalas szerkezet. Ez azért volt fontos, mert az ügyfél az életébő maximum 20 másodpercet ad nekünk, hogy egy amúgy versengő területen meggyőzzük, hogy velük kell foglalkoznia!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.