• hello@azencegem.hu

IFLGROUP.HU

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A cél egyértelműen egy olyan informatív és alapvetően social központú gyors és dinamikus oldal létrehozása, ami jelen pillanatban egyedülállónak számít Magyarországon.

Dizájn

Szerintünk a kevesebb mindig több. Pénzügyi oldalként törekedtünk a letisztult, elegáns megjelenésre, amit ötvöztünk a social modellek dinaimkájával.

SZÖVEGÍRÁS

A teljes oldalt úgy kellett felépítenünk, hogy abból ne egy értékesítői oldalt kapjunk, hanem informatívitásával nyerje meg a vevőket és ösztönözze a jelentkezésre.

Megbízás bővebb leírása

A közös cél egy minden tekintetben egyedülálló pénzügyi tanácsadással foglalkozó oldal létrehozása, ami kellően interaktív, a különféle social formátumokat tökéletesen kezeli és végső soron az ügyfélélményt maximalizálni tudjuk. A letisztult kialakításban figyelembe kellett vennenünk a céghez tartozó rendkívül sikeres blognak a létezését. A visszajelzések eddig pozitívak.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.