• hello@azencegem.hu

Keraport.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Az Apple terméket vásárló ügyfelek kényesek a minőségre. Az oldalnak pedig ezt az érzetet kell sugároznia magából, mivel azt szeretnénk, hogy innen vásárolják meg a következő Apple számítógépet.

LOGÓ TERVEZÉS

Amikor a retro logótervezés találkozik a modern vonalvezetéssel. Az eredmény pedig egy kellemes érzetű, könnyen felismerhető cégér, ami minden összehasonlításban megállja a helyét.

SZÖVEGÍRÁS

Itt a szöveget nem mi írtuk, pedig lett volna mondani (írni) valónk. Szerencsére enélkül is megy az üzlet, bár hiszünk benne, hogy az oldalon jól elhelyezett és megírt mondat aranyat érhet.

Keraport.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Egyszerű és könnyen értelmezhető weboldalt kellett létrehoznunk, ami képes megfelelni az Apple vásárlók minőségi elvárásainak, ugyanakkor kellő információval látja el az érdeklődőt! A cél nem az online értékesítés, hanem a figyelemfelhívás volt.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.