• hello@azencegem.hu

lakoautobudapest.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Elegáns, ugyanakkor egyszerű megjelenés, könnyen vezethető honlap ergonómia. A cél, hogy az utazni vágyók minél hamarabb célt érjenek az oldalon.

LOGÓ TERVEZÉS

Letisztult és könnyen értelmezhető legyen az oldal lógója. Szerepeljen benne a lakóautó képe, hogy ezzel is könnyen asszociálhassanak az szolgáltatásra.

SZÖVEGÍRÁS

A mennyiség helyett a hangsúly az informatív, ámbár minél rövidebb szövegezésen volt. Hosszú és unalmas sorok helyett meg kellett találni a kulcsszavakat.

Lakoautobudapest.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Amikor Tamás megkeresett minket, akkor egy nagyon céltudatos vállalkozót ismerhettünk meg a személyében. Egyértelmű kérése volt, hogy a weboldal legyen letisztult, rendkívül informatív, könnyen átlátható, ugyanakkor felismerhetően különbözzön a konkurencia tucatoldalaitól. Megfontolt tervezés után rájöttünk, hogy ennek az oldalnak landing page szerű ergonómiát kell kapnia és bonyolult mondatok helyett érzéseket kiváltó kulcsszavakat.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.