• hello@azencegem.hu

Landing kampány

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Létre akartunk hozni egy kétszintes, stílusában eltérő landing kampány oldalt, ami reprezentatív képviseli a munkánk minőségét, mégis fricskát jelent a konkurencia számára.

Dizájn

Mindig izgalmas egy olyan oldalt létrehozni, aminek két, egymással ütköző story tellingje van. Ezt a kontrasztot próbáltuk meg minél stílusosabban megjeleníteni.

SZÖVEGÍRÁS

Az oldal szövegezését lehetőség szerint minél cinikusabbra, bicskanyitogatóbbra terveztük. Az biztos, hogy eredményes volt, hiszen komoly érzelmeket váltottunk ki.

Megbízás bővebb leírása

Ez a saját kampány oldalunk, amivel a minőségi munkát akartuk a figyelem középpontjába állítani. Meguntuk a piacon elterjedt “két tál rizsért” féle olcsó ajánlatokat, amik hamisan, a minőség ígéretével kecsegtetik a gyanútlan ügyfeleket. Cinikus hangnemmel és felépítéssel reagáltunk erre a helyzetre és megmutattuk, hogy a minőségi munka pénzbe kerül. Ez alól nem léteznek kivételek!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.