• hello@azencegem.hu

M-trend.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A cégnek már volt egy sikeres honlapja. A mi feladatunk volt a megszerzett tapasztalatot átemelni 2017-be és ütős, modern köntösbe öltöztetni.

LOGÓ TERVEZÉS

Egy precíz cég kizárólag precíz logóval rendelkezhet. A tervezés során a legutolsó vonalat is heteken keresztül teszteltük, hogy az eredmény pragmatikus legyen.

SZÖVEGÍRÁS

Amikor a honlapot olvasod, akkor jusson eszedbe, hogy bizony a sorok mögött több hetes tervezési folyamat, szakmai múlt és konzultációk sorozata áll. Mert a látogató a tökéletesnél nem érdemel kevesebbet!

M-trend.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Amikor leültünk Valival és Zolival tágyalni, akkor már az első percben láttuk, hogy a minőségre kényes és egyben ígényes emberek társaságában vagyunk. A közös munka végig a megfontoltságon és a precizitás tökéletesítésén alapult. Az eredmény pedig egy olyan honlap lett, ami messze kiemelkedik a saját területén. Nem lepődnénk meg, ha hamarosan mindenki az M-Trend-et másolná!

Megbízónk ajánlása - Monostori Zoltán - M-Trend Hungary Kft.

Régi weboldalunkat szerettük volna megújítani, mind megjelenés, mind keresőoptimalizálás tekintetében. Ennek a feladatnak az elvégzésére szerettünk volna találni egy olyan céget, aki komplexen, minden részletre kiterjedően egy kézbe összefogva tudná végigvinni a feladatot. Hosszas keresgélés – és sajnos rossz tapasztalat- után, az interneten keresgélve találtunk “Az Én cégem”-re. Bevallom már akifejezés is szimpatikus volt (kicsit azt sejtetve, hogy talán itt valóban az mi problémánkra találhatok majd megoldást), az oldalt átnézve pedig meggyőztekarról, hogy megkeressük Őket. Személyes találkozásunk alkalmával a kezdeti “pozitív érzés” csak erősödött. Bálint és Norbi meggyőzött minket arról, hogy ha rájuk bízzuk weboldalunk megújításának feladatát, az jó kezekben lesz. Ez így is lett! Közös munkánk során, maximális segítőkészséget és szakmai felkészültséget tapasztaltunk. Nagytürelemmel kezelték a kéréseinketés aprólékos igényeinket is. A munka eredménye, vagyis amegújult weboldalunk, úgy gondoljuk magáért beszél. Nagyon szeretjük, büszkék vagyunk rá, és azt tapasztaljuk, hogy a megrendelői visszajelzések is nagyon pozitívak. Ezúton is köszönjük Bálintnak a remek és kitartó munkát! Havalaki hasonló témában keresgél, csak ajánlani tudjuk Őket!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.