• hello@azencegem.hu

Nachosexpress.hu

webáruház

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Szembe megyünk a piaccal és új trendet teremtünk! A bonyolult és végeláthatatlan összetételű webshopok ideje lejárt! Helyüket a letisztult, gyors és könnyen kezelhető oldalak veszik át, mint amilyen a NachosExpress oldala is.

LOGÓ TERVEZÉS

Sokat nem kellett gondolkozni a koncepción. A nachos és a mozi összeolvadt. Ennek az összeolvadásnak az egyik terméke lett az oldal logója, ami egyértelműen képes pozitív érzéseket, vágyakat kiváltani belőlünk is.

SZÖVEGÍRÁS

Egy olyan oldalon, ahol finomságokat árulnak, ott ne a szöveg adjon el, hanem a termék. Mi tartottuk magunkat ehhez és megspóroltuk a szövegírást az ügyfél pénztárcájának. Mert van, amikor a termék magáért beszél…

Nachosexpress.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Az oldal egyedi programozást és speciális megoldásokat igényelt, hogy létrejöjjön egy valós idejű megrendelési ügyfélbázis, ahol a cég és a megrendelők folyamagosan kapcsolatban maradhatnak és tudhatnak egymásról. Hiszen nincsen annál fontosabb, minthogy kedvenc filmünket nachos-szal a kezünkbe kezdhessük meg!

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.