• hello@azencegem.hu

Netmobil.hu

webáruház

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Azért a mobilpiac egy igen telített szegmens, ahol igen nehéz kitünni a tömegből. Nem is akartunk a konkurenciával versenyezni, hanem teljesen új területre tévedtünk az oldal kialakításával…

LOGÓ TERVEZÉS

Nagyon fontos, hogy a cég logóját a vállalkozás érdekeit képviselje és sosem szabad önkényessé tervezni. Jelen esetben a logó a márkanév megjelenítésével képes megfelelő minőségben szolgálni a céget.

SZÖVEGÍRÁS

Egy-Egy mondat, ami megragadja az ügyfél érdeklődését, felkelti a vágyat. Na ezen az oldalon pont ilyet nem fogsz találni. Helyette minimalizmusra törekvő szöveggel, kulcsszavakkal és hatékony informálással fogsz találkozni.

Netmobil.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Megint piackutattunk, és megint észrevettük a konkurencia weboldalainak a gyermekbetegséeit. Sajnos már a kezdő oldalon az arcunkba akarják vágni a termékeket, ahelyett, hogy lehetőséget biztosítanának az oldalon való akklimatizálódásra. Legfontosabb feladatunk volt kidolgozni egy kétlépcsős ügyfélirányítási rendszert, ahol az ügyfélre nem zúdítunk rá semmit, mégsem érzi kényelmetlennek, ahogyan az oldalakon vezetjük végig.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.