• hello@azencegem.hu

OPTENER.HU

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Viktor nagyon szeretett volna a mérnöki tevékenységéhez egy letisztult és informatív weboldalt készíttetni, ahol a leendő ügyfelei könnyen megismerhetik a szolgáltatást.

Dizájn

Az oldalnak hűen vissza kellett adni a mérnöki tevékenység letisztultságát, precízitását és hangulatát. Az oldalt ezen vezérfonalak mentén tervezük meg számára.

SZÖVEGÍRÁS

Az oldal szövegében a legnagyobb kihívást a bonyolult jogi szövegek implementálása jelentette az oldalra közérthető és olvasmányos formában, tördelésben.

Megbízónk ajánlása - dr. Bárdits Viktor - optener.hu

– Miért szerettél volna honlapot készíteni? Természetesen a vállalkozás felfuttatása érdekében, de konkrétan azért, hogy azon potenciális megrendelők számára is elérhető legyek, akikkel nincs semmiféle kapcsolatom. – Miért minket választottál? Csaba József barátom ajánlására. (consilisdata.hu) – Milyen elvárásaid voltak a közös munkával kapcsolatban és mi valósult meg ebből? Az elvárásaim nagyrészt teljesültek, talán az induló szakaszban, mondjuk egy oldalra, praktikusan a főoldalra, vonatkozóan jó lett volna néhány különböző, ha nem is teljesen kidolgozott – szín, betű, megjelenés – kombinációból választani. – A közös kommunikációt és az „ügyfélmenedzsmentet” milyennek ítéled meg? Zökkenőmentesnek, ha volt némi félreértés, azt rugalmasan tudtuk rendezni. – Ajánlanál minket tovább? Ha igen, akkor miért? Igen, mert a közös munka nyomán (és a most már csordogáló visszajelzések alapján) jó lett a honlap, továbbá a rugalmas együttműködés és korrekt hozzáállásotok miatt.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.