• hello@azencegem.hu

Seoszoveg.hu

céges weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

“Bálint, kéne egy király weboldal, ahol a szövegírást tudom bemutatni!”- mondta Norbi, az Én Cégem profi szövegírója. Sokak szerint ez az oldalt az egyik legjobban sikerült munkánk a mai napig, hiszen kellemes a szemnek, felemelő a léleknek, tápláló a humorérzéknek, kielégítő a kiváncsiságnak.

LOGÓ TERVEZÉS

“És kéne egy olyan logó, ami egyértelmű! Nem kell túlcifrázni. Nem kell bele semmi felesleges. Legyen szuper és kész”- hangzott az ukáz Norbi szájából

SZÖVEGÍRÁS

“Oké Norbi, most mutasd meg mit tudsz…”- akasztotta a hóhért Bálint. A szöveget úgy írtam meg, hogy az ne valami sablon tucatként hasson, hanem a saját stílusom, saját személyiségem és saját látásmódom köszönjön vissza! Döntsd el te, hogy mennyire sikerült!

Seoszoveg.hu weboldala

Megbízás bővebb leírása

Azt vettük észre, hogy a szövegíró oldalak nem mernek erőteljesek, különlegesek és izgalmasak lenni. Helyette mindenki ugyanazt ismételgeti, csak más szavakkal. Mi ügyeltünk arra, hogy az oldal megjelenésében is legyen őszinte. Nem akartuk túl komolyan venni magunkat, mégis törekedtünk arra, hogy a profizmus, ami minket jellemez, minden sorban visszaköszönjön.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.