• hello@azencegem.hu

ujltp.hu

pénzügyi weboldal

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Készítsünk el egy olyan gyors landing page oldalt, amelyik tematikus pénzügyi oldalként képes felkelteni az ügyfelek érdeklődését. Ügyelnünk kellett arra, hogy olyan elrendezést alkalmazzunk, amilyen a témában még nem volt.

LOGÓ TERVEZÉS

Megragadó, egyszerű, pont amilyre egy pénzügyi tanácsadással foglalkozó cégnek szüksége van. Egy logó, ami nem csak az oldalon mutat jól, hanem a szórólapokon, képeken is. Egy logó, amivel könnyen lehet azonosítani a céget.

SZÖVEGÍRÁS

Egy szakmai portálon, ami az átlagos ügyfeleknek szól, elengedhetetlen, hogy közérthető szöveget helyezzünk el, ami szakmailag potens, ugyanakkor figyelemfelkeltő és egyértelmű. Az oldal konverziós eredményei azt mutatják, hogy a célt elértük.

Új lakástakarékpénztár weboldala

Megbízás bővebb leírása

A konkurenciaelemzés során azt vettük észre, hogy még senkinek nem sikerült összehoznia a landing page oldal egyszerűségét a lakástakarékpénztár bonyolultságával. A célunk az volt, hogy az MNB szabályozásának megfelelve egy szakmailag potens tanácsadói oldalt alkossunk meg, ami ugyanakkor nem rémiszti meg az ügyfeleket, ellenben kellő mennyiségű hasznos információval látja el őket.

Nem szeretünk hibázni, mert az pénzbe kerül

Egy igazi sikertörténet

Hosszútávú partnerkapcsolatokat építünk, amiben minden fél számára előnyös megoldások születnek. Egyedül a Win-Win helyzeteknek van értelme.

Megtervezünk mindent

Mi egy kreatív tervező és kivitelező csapat vagyunk, akiknek a legfontosabb, hogy a céged számára értéket teremthessünk.

Velünk dolgozni a vállalkozásod online megjelenésén olyan, mint amikor felbérelsz egy ételszobrászt. Az ételszobrász ugyanis nem csak elkészíti számodra az ételt, hanem a receptedből megismételhetetlen-kreatív-fantasztikus különlegességet varázsol. Nemcsak finom lesz, hanem másoknak is büszkén fogod mutogatni.

Kreativitás
Design
Marketing
Szöveg
Stratégia

Konzultáció

Első lépésként személyesen átbeszélünk minden elképzelést.

Tervezés

A projekt kreatív része, amikor megtervezzük a stratégiát.

Kivitelezés

A terveket és elképzeléseket kulcsra kész elkészítjük élesben.

1

Sikeres ügyfél

0

tapasztalat

1

minőség

0

közös cél

Az Én cégem csapata

    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.
    Hozzájárulok, hogy a azencegem.hu számomra e-mailt küldjön.